18 år imorn

Imorn fyller jag 18. Dagen efter ser vi Lady Gaga i Stockholm. Dagen efter ska vi till Karlstad. Nu börjar jag bli nervös. Och sjukt peppad.

Bilden har inget att göra med saken men vi tog den en sen kväll i Central Park i slutet av vistelsen, tidigare på dagen hade vi beskökt ett showroom med kläder av päls från tvättbjörnar, och så såg vi de här på kvällen. Gudars vad fina dom är.
 
 
Blev då as skraj för det var ett stort gäng av dom i trädet precis ovanför mig och jag skrämde då livet ur min kompis typ, haha. Så jävla underbart.

smoke without fire

Idag drack jag min första chai latte med Matilda, känner mig så vuxen nu. Det är på tiden snart. Eller nä, vem försöker vi lura? ;) beskåda:
 
 
Förresten, tror jag har hittat en av världens bästa låtar. Herregud alltså. Var med i An Education, varför har jag inte hört den förut? Lyssnaaaa.
 
 
 
Nu sitter jag och smsar med Sofia om vad vi ska ha på oss på konserten, ahhhh måste ju bestämma mig. Har tamefan inte några super-klackar som passar. Måste ju ha högklackat, hallå. Men kläder liksom, som man kan hoppa och bli svettig i?...Ska man till en Lady Gaga konsert, hon som dansar i såna här skor, känns det som man ändå måste anstränga sig ju.
 

lady gaga - the born this way ball

Kunde hon inte valt ett snyggare namn än the Born This Way ball? Men men, ska bli så jävla kul!  Försöker undvika nya bilder från hennes turne så här är ett gäng gamla och bra. Alltså den där nun-grejen. Dör så snygg.