det ska inte va bacon i kycklingburgare

Har inte riktigt koll på vilka dagar det är på sommarloven, och det känns inte riktigt som det är Lördag idag. Men upptäckte det lite senare idag. Men iaf, igår blev det en lång jobbdag. Men en rolig dag! Åkte väl vid nio på morgonen och kom hem lite efter elva på kvällen tror jag.
 
Det blev en efterlängtad middag på Max efter vi var klara. En kycklingburgare tog jag, som jag senare upptäckte bacon, usch! Och ost...Men det var gott ändå, när jag fått bort baconen.
 
 
Regnigt på den långa vägen hem. Och vi upptäckte att rixfm kanske borde inse att det är 2012... ingen mer gammal James Blunt skit och sånt. Men den här spelades http://youtu.be/BqslvnSX5xo och det är ju helt okej för den var med i Mysteriet på Greveholm när Sean och Staffan skrämde Melitta när hon lyssnade på den på sin freestyle och hon sprang ut skrikandes med en duk med tomatsoppa på. Åh alltså. Haha <3
 
 
Maskinen som gjorde lyxshaken på Max i Falun var trasig, så då åkte man ju såklart in på Max i Bollnäs! Har man jobbat en lång dag så har man ju.
 
 
Och idag var vi och köpte den här så nu har jag en finfin kompakt kameran i min ägo! Ahh så grym, hd videoinspelning och allt ju!
 

fyfan vad the Big Bang Theory suger

BAZINGA!
 
Jag kan betala bra pengar (eller pengar i alla fall) om nån klonar en egen Sheldon Cooper till mig. Hängde inte riktigt med i serien på tv men efter jag såg det här avsnittet var jag ju tvungen att köpa boxen. (Kort och grymt klipp, SE!)
 
 
 
Ja imorn ska jag iväg och jobba, dema på nån butik i Falun tror jag. Har jobbat mycket i butiker, (för mycket kanske), men har aldrig demat. Eller jo när jag var kanske 7 så tror jag att jag, min bror och mina kusiner stod och bjöd på nånting på e center på Halloween, och ja såklart var vi utklädda. Jag var nån slags lie man tror jag, vore kul om det fanns nåt foto här nån stans... Jaa får se hur det går imorn, måste välja kläder. Vet inte exakt men det är nån dryck från Coca Cola vi ska bjuda på. Hah, hur ska det här gå? Vi får se!

run deep run wild

Boken Underneath it All som jag läser just nu, skriven av före detta porrstjärnan Traci Lords utspelar sig (i alla fall än så länge) i små, riktiga Amerikanska städer. Visst, några små skräpiga usla städer, men fortfarande blir jag så förälskad i dom. Samma sak när jag kollar på True Blood i Bon Temps. Vet inte varför, men de är ju bara så underbara. Lite som alla småstäder här, men absolut inte på samma sak. Jag var ju och ska till New York vilket var bättre än nån annan plats jag vart på, men dessa små Amerikanska ställen, precis som Twin Peaks, har ju bara nåt speciellt inom sig. Nån dag borde man packa väskan och bara bo i ett sånt litet ställe nån stans i Amerika, och bara leva där en stund.