det ska inte va bacon i kycklingburgare

Har inte riktigt koll på vilka dagar det är på sommarloven, och det känns inte riktigt som det är Lördag idag. Men upptäckte det lite senare idag. Men iaf, igår blev det en lång jobbdag. Men en rolig dag! Åkte väl vid nio på morgonen och kom hem lite efter elva på kvällen tror jag.
 
Det blev en efterlängtad middag på Max efter vi var klara. En kycklingburgare tog jag, som jag senare upptäckte bacon, usch! Och ost...Men det var gott ändå, när jag fått bort baconen.
 
 
Regnigt på den långa vägen hem. Och vi upptäckte att rixfm kanske borde inse att det är 2012... ingen mer gammal James Blunt skit och sånt. Men den här spelades http://youtu.be/BqslvnSX5xo och det är ju helt okej för den var med i Mysteriet på Greveholm när Sean och Staffan skrämde Melitta när hon lyssnade på den på sin freestyle och hon sprang ut skrikandes med en duk med tomatsoppa på. Åh alltså. Haha <3
 
 
Maskinen som gjorde lyxshaken på Max i Falun var trasig, så då åkte man ju såklart in på Max i Bollnäs! Har man jobbat en lång dag så har man ju.
 
 
Och idag var vi och köpte den här så nu har jag en finfin kompakt kameran i min ägo! Ahh så grym, hd videoinspelning och allt ju!
 


Kommentarer
Postat av: N

Hej!
Vill också jätte gärna börja plugga i USA. Vart i New York ska du plugga, vilken skola? :)

Svar: Hej! På Rennert ska jag plugga engelska, och en annan skola för mode, har just glömt vad den heter, ska kolla! undrar du nåt mer så fråga, ska nog skriva lite mer om new york snart också.
fröken lingman

2012-07-01 @ 19:36:29
Postat av: N

Tack så mycket för svaret! Är också 17 och vill studera i USA så snart som möjligt, vet dock inte vad eller var jag ska välja haha. Det skulle vara jättekul om du ville skriva lite om det senare :)

Svar: absolut! så fort jag hinner bara ; )
fröken lingman

2012-07-01 @ 20:06:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: