jag är mig själv på halloween, och utklädd alla andra dagar.

Duktiga jag tog inte en enda bild på hur jag såg ut när jag var sjökapten på lördag. Men det spelar nog inte så stor roll, det verkade i alla fall inte som så många fattade att det var det jag var. Lördagen var hur som helst himla trevlig. Ibland kan till och med den här stan leverera. Oväntat. Nej då.
 
 
Snön var liksom tvungen att komma nu, så man inte kan göra nåt? Vet inte om det är bra eller dåligt.
Har varit till Sofia nu också, för hon har ju fyllt år! Senare ska jag också iväg på body balance tror jag. Klockan är halv fem, och det börjar mörkna. I New York tyckte jag det var alldeles för tidigt att det blev mörkt åtta på sommarn, men det känns rätt lockande nu.
 
 

heaven's in your eyes

Nu äre höstlov! Några skolgrejer är klara i alla fall, skönt. Vaknar obscent tidigt, varför? Igår var jag och Sofia på Bodycombat, första 35 minuterna helt okej, sedan blev det typ plågsamt. Bra alltså! Men erkänner att jag blev rätt trött där...
Och ikväll ska jag vara utklädd, så måste fixa det sista med min kostym. Men just nu ska jag lyssna på Lana Del Rey och skriva ut New York foton!
 
Börjar bli kallt nu..

det är två månader kvar till julafton

Inte på världens bästa humör ikväll. Ser fram emot helgen. Nu har jag skrivit på en svenska uppgift ett tag, vafan är det med våran skola, att allt plugg ska komma samtidigt? Men. Om jag blir nöjd med pluggningen ikväll ska jag börja fortsätta skriva ut foton, ääälskart. Här är jag plus hatt ikväll.
Förresten, idag är det den 24 oktober, vilket betyder jul snart! ääääälskart.