you only bought it for everything you thought it was

I torsdags kväll promenerade jag och Matilda ut till min stuga, kolsvart dit var det och på vägen innan såg vi en stor älg. Random liksom. Men vi klarade oss dit och såg på film och åt godis och och så! Sedan igår drack jag och Sofia smultronsvin hemma hos mig, snackade massa, och sedan nån gång efter elva promenerade vi ner till Olles. Det blev fullt där efter ett tag, träffade många bekanta och var en väldigt rolig kväll. Idag vaknade jag halv ett. Jättebra.
 
 
 

fuerza bruta + carrie bradshaws lägenhet

Den här helgen tror jag kommer bli kul! Vi är lediga imorn så helgen börjar nu! Och så ska jag idag på lägenhetsvisning!!! Hoppas den ser bra ut!
 
Här är förresten en bild från när vi var på Fuerza Bruta showen första fredagen i New York. Det var jag, Nathalie, Monste och Laura, vi träffades då hon också skulle se showen :) Fast vi var en hel bunt från Rennert, så ganska många kan man säga. Väldigt cool show, och helt sjuk kan man säga. Också rätt sjukt att jag lyckades hitta oss av alla jävla bilder också!
 
 
Och här är jag framför Carrie Bradshaws lägenhet i Sex and the City : ) har ju inte lagt upp några bilder. Så himla fint, världens vackraste gata. Håller på att sätta ihop allt jag filmade i New York, kommer bli så kul att ha!
 
 

In real life, there is no algebra.

Har börjat kolla på världens bästa tv serie igen, Twin Peaks. Bara älskar kläderna. Speciellt Audreys. Köpte ju en liknande kjol och lika bowling skor så borde ju ha dom nån gång, bara att det inte riktigt är väder för att ha kjol utan strumpbyxor. Synd. Kultserien måste man ju se. Tycker mest om Shelley och Bobby, + Audreys attityd.