Lady Gaga, Stureplan och Stockholmare

 Den tidiga fredags morgonen tog jag och Sofia tåget mot Stockholm.
Vi satt oss på tåget. Sedan i uppsala fick vi höra att en olycka hade skett och vi skulle stå still ett tag. Jaaa inte det roligaste och vi blev rätt så oroliga över att det skulle ta sån tid. Men vi spelade draw something och hoppades på det bästa. Det regnade ute också. Sedan ca 1,5 h för sent fortsatte vi rulla. Bra där SJ. (andra bilden från Sofia)

Sedan kom vi fram till Hotell Stureplan. Vi hade minsta fönstret men utsikten var fin. (Sofias bild)
Vi åt lunch på Sturegallerian, (personalen alltså...) och sedan hann vi med lite bra shopping.
 

Sedan gjorde vi oss klara, och med tanke på att för två år sen var det ca 5 mils kö in till Globen på Gagas konsert, så vi åt middag runt halv sju och tänkte ta tunnelbanan lite senare efteråt med hopp om att ingen kö och förseningar skulle ske. (Det stod 19,30 på biljetten.) Middag blev det på T.G.I Fridays, väldigt gott och super trevligt! Och jag fick visa legg! Gillart. Hände aldrig i USA. Gillade det också. (Vi peppade innan i hissen)
          
Senare runt åtta kanske eller lite senare tog vi tunnelbanan till Globen. Påväg dit insåg jag att jag har saknar Stockholm alldeles för mycket. När vi kommer fram är det ingen kö, vi går direkt in, hinner sätta oss och en stund senare börjar Lady Gaga spela. Fatta! Slapp förbandet till och med. Vi hade väldigt bra platser också.Inte superbilder direkt men fokuserade mest på att njuta och dansa (något några äckliga 40-nånting gamla Stockholmare inte förstår tydligen, att man ska njuta och dansa.) Men när hon spelade Bad Romance så ställde ju alla sig upp också då, så, hah!
Hon sa att Sheisse var sista låten och tackade för sig, vissa gick, men vem gör det liksom. Visste ju mycket väl att Marry The Night och Edge of Glory var kvar, så efter lite hopp och stampningar i läktaren kom damen tillbaka. Här är från The Edge of Glory.
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: