J'aimerai bien visiter la France un jour

Eiffeltornet om kvällen, Montmarte, utsikt från Sacre Coeur, broar och lite fint som köptes. Paris måste vara den finaste staden någonsin. Slår New York i renlighet med längder, och väldigt mycket lugnare. Fast New York är ju ändå vassare. Trots det så åkte jag i en månad i New Yorks tunnelbanor och väntade mig mer än att lite spontan sång skulle bryta ut, typ lite galenheter och så. Men det hände aldrig. Däremot den femte kvällen i Paris hamnade man mitt i ett slagsmål på ett tunnelbanetåg nånstans, haha. Var säker att vi skulle få en smäll av en galen fransman men han gav sig på någon annan stackare, tack och lov för modigt folk som gick emellan. Vi sprang så fort och långt vi kunde i vagnen bara. Usch vad man längtar tillbaks.
 
Nikon D5100 + Nikkor 50mm f/1.8G, första och sista bilden från Sofia. 
 
 
 
 

It's better to be hated than loved for what you're not

Hurra för internet återigen, saknaden. Blev lite avdetoxad från det och glömde bort att det var fixat. Senaste dagarna har bestått av att dricka shots (dock bara en kväll), försöka minnas hur man går i skolan igen, försöka återhämta mig från denna helvetes förkylning. Det kanske inte hjälpte med att dricka shots dock. Har inte tränat på cirka två veckor nu, jag saknar gymmet. Jag vet inte om gymmet riktigt saknar mig. 
 
Foto: Matilda 
Nikon D5100 + Nikkor 50mm f/1.8G
 
 

Konungens återkomskt

Hej internet! Detta firar vi med några Paris bilder! 
Fem dagar av promenader i en av världens vackraste städer, men ljusshower på Eiffeltornet, Triumfbågen, Mona Lisa, Montmarte, fransmän som är dåliga på engelska och slagsmål i vagnar på tunnelbanor. En härlig vecka så att säga. Först ut, Louvren. Dock för lat för att knäppa kort inne. Får stjäla bilder från Sofia sen.
 
Nikon D5100 + Nikkor 50mm f/1.8G