Throw you hair back girlie, throw it like those girls in the movies

Hemma igen. Det är skönt. Igår kväll kom jag hem efter att ha lökat sönder över hela Stockholm med mina alla mina resväskor på tunnelbanor, överhettade tåg och tillslut en taxi hem. Idag har jag fått håret färgat askblont igen, och nu sitter jag överlycklig i en hög av mina Victoria Secret-saker jag fått av Felix. Kollar på Sex and the City säsong två och längtar tills klockan blir nog mycket för att kunna göra middag, det är intressant hur ypperlig mat jag lagar när jag är själv. Kan inte någon snäll själ förstå det och ge mig en egen lägenhet så jag alltid har köket för mig själv? : )
 
Lyssnar passande på Madonna också, på tisdagen var vi på Jean Paul Gaultier uställningen på Design och Arkitekturcentrum och dog lite av allt. Speciellt några av korsetterna Madonna hade haft i sin Blonde Ambition turné. Ikväll kommer Sofia hit och vi ska kalasa och gå ut och antingen peppa lite över att vi åker till Paris om drygt en vecka. 
 
 

Tramps like us were born to run

Sen senast har jag åkt från Stockholm till Söderhamn till Sundsvall på hundraårsfest och sen till Söderhamn för att fira folk som kommit in på högskolor och sen tillbaks till Stockholm. Har varit på Sommar och hånglat med min första brat, (STORT NEJ), och hamnade också helt plötsligt i ett band kallat The Wallabees, och lurade stockholmare att vi var ett gäng tyskar som var i Stockholm för en spelning. Dom ville till och med ha en fan-bild. Se nedan. Dom tog också uppgifterna om vart vår spelning nästa vecka var, tydligen är den nånstans på söder. Hjälp.

När jag var hemma bokade jag och Sofia våran Paris resa i augusti, hallelujah!! Hur ska det gå? Pepp.

Här kommer några bilder som summerar den sista tiden, njut.