Lev som en gris, dö som en hund

I Fredags träffade jag Siri och Martina för en väldigt trevlig kväll med bland annat premiär för indisk mat för mig, det var gott!  Och igår tyckte jag och Sofia att det var en bra idé att spela drickspel till The Big Bang Theory innan vi gick ut. Fysiksnacket var inte lättare att förstå med vin, tro mig. Blev en bra kväll med för ovanlighetens skull riktigt bra musik på Olles. 
 
Goda (alkoholfria) drinkar på Cielo, och goda macarons från nån annan dag.
En högst osmickrande bild på mig i början av en (ej alkoholfri) kväll. Och en bild på hur jag ser ut om dagarna numera, går oftast runt med mina coola skinnhandskar och billiga plastsolglasögon och lyssnar på pretentiös musik.
 

Simmar sakta runt i min simpla fantasi

Ett högst självupptaget inlägg kommer lastat med endast bilder på mig. Okej det kanske brukar vara så. Men i alla fall. Tog mig till gymmet ikväll för första gången på länge. Och imorn ska jag på spinning, har aldrig varit på på ett timmes pass. Jag brukar vara en genomsvettig och allmän katastrof efter en halvtimme, hur ska en timme gå? Jaja.

Bilder från när vi drack te igår, rabarber och vanilj. Varför kan jag aldrig lära mig dricka de? Det går inte. Alltså det är sorgligt, jag vill ju vara sofistikerad och dricka te ur fina koppar och ha en exotisk favoritsmak men det är omöjligt, det går inte att tycka om te. Typ som vissa personer.