Dagen då jag typ inte gjorde nånting alls

 
 
Häromdagen när jag vaknade bestämde jag mig för att laga amerikanska pannkakor till frukost. Det blev väldigt gott men glömde att ta en bild på det färdiga resultatet, så här är några av ingredienserna i alla fall.
 

Jasper ville också ha pannkakor. 


Sen bestämde vi oss för att gå på promenad. 


Såhär söt var Jasper. 


Det var ganska grått ute. 


Och lite kallt.
 


Senare vid fyra gjorde jag lunch/middag i form av fyllde paprikor som är såå gott.
 

Stekte massa goda saker som basilika, purjolök, tomat och mer.
 

Och såhär såg dom ut innan dom åkte in i ugnen. Och typ likadana efteråt, det blev väldans gott. Sen på kvällen stack jag iväg på bodybalance och när jag kom hem la jag mig för att kolla på film men somnade i kläderna och smink och allt innan den ens börjat. 
 

I don't love anyone more than I love free wifi

NU HAR JAG INTERNET WHIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEHOOOOOO OMGOMGOMGOMG NU SKA JAG FIRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! :DDDDDDDDDDDDDDDDDD
 
Nä skoja, men nästan! Nu ska det börja hända saker här igen. Annars då? Just nu skriver jag ut Paris bilder, bäst jag! Men insåg också att jag borde börja tänka på middag och jag tänker pizza! Så det ska jag skaffa mig och sedan äta den i en lägenhet med två killar som ska kolla på fotboll och spela fifa. Känner på mig att jag kommer bli döv och även få noll uppmärksamhet under kvällen. Hmm, vågar man? 
 
Här är iaf en bild jag tog under dan!
Nikon D5100 + Nikkor 50mm f/1.8G