Och jag står här och du står här, hisnande tanke jag vet att du tänkt den. Jag tänker den nu, men vad tycker du? Hur kan du veta säkert? Hur kan du veta klart? Innan du ens testat?

Ingen särskilt bra kväll igår. Mådde så himla dåligt, och allt slutade med att jag låg i vardagsrummet och sov på soffan och frös. Mycket sömn blev det dock inte, men nu mår jag bättre än igår i alla fall. Så dagen spenderar jag i soffan framför Sex And The City och drömmer om mat.
Tänkte att jag kunde visa en av alla fina saker jag köpte i helgen, något jag önskade mig i julklapp bland annat. Ett nagelkit från Ciaté! Ser fram emot att använda det.
 
 

Stockholm, tacos, och massa shopping

Blir alltid på sånt himla bra humör när jag är i Stockholm. Har bestämt mig nu, för att söka dit till hösten. Hoppas. 
Jag trodde att jag höll på att bli frisk, men imorse när jag vaknade hade jag riktigt ont i halsen och sån sjuk torrhosta. Det slutade med att jag gick hem från skolan vid lunch, borde inte ha gått dit alls egentligen. Men men. Här kommer massa Stockholms-bilder lastade! Det blev tacos på Stureplan till middag på lördag kväll, som var väldigt gott. Även lite bilder på allt fint som finns i affärerna nu. Skorna jag har på mig på en av bilderna köpte jag också, är så himla glad för det! Längtar tills jag kan ha dom i vår och i sommar utan strumpbyxor.
 
 

Hemma från huvudstaden

Har kommit hem nu efter två fina dagar i Stockholm med två fina personer. Kom hem vid halv nio efter att ha suttit på buss i 3,5 timmar. Förstår inte riktigt varför vid inte åkte tåg haha. Men det har varit en himla bra helg och nu är jag trött och ska sova, så här kommer ett gäng foton från dagarna, mer kommer sen. Hörs!