For life is like a flame, and the ashes for wasting.

 
 
Jag har bara varit ledsen hela dagen jag vet inte riktigt varför, men jag har gråtit i skolan, i bilen, i mitt rum hemma och på gatan. Så jag skrev ner en liten lista med det sorgligaste jag vet just nu, så jag fick gråta lite till.
 
 
De sorgligaste som finns

Barn som tröttnar på sina djur direkt och deras marsvin eller kaniner eller hamstrar blir alldeles ensamma och bortglömda.
 

Föräldrar som springer runt och stressar för sina barn och köper allt dom vill ha och lite till och barnen visar inte nån uppskattning, ingen uppskattning alls.

 

Tjejer som köper chihuahor bara för att och döper dom efter modehus och bär runt dom i små väskor.

 

Tonåringar som knappt vet nåt om livet som går ut och super varannan helg, tävlar om likes på instagram, och säger till alla sina vänner att ”favorisera deras tweet”.

 

Hemlösa som sitter på gatan utan en lapp som ber om pengar, men bara med en filt och en hund i sitt knä, och ingen bryr sig alla bara går förbi ingen köper mat till någon av dom, alla bara går förbi och kollar aldrig tillbaka.

 

Vuxna som förut var intresserade av musik eller film men har varken lyssnat på nån ny skiva eller sett nån ny film på många år för att de inte hinner, och de tänker inte ens på det, för de hinner inte.

 

Djur i djurparker, som sitter bakom galler och folk kommer och kollar på dom och säger ”kolla vad söt” och sedan går och djuret kommer aldrig få vara fri eller ha ett riktigt eller naturligt liv eller vara lycklig.

 

Små barn som hela sin barndom satt i sitt rum ensam och lekte med sina leksaker, och allt dom längtade efter hela dagen i skolan var att få komma hem och vara ensam och bara leka med sina leksaker.

 

Elefanter i länder där dom används för att transportera saker, som har fått en glasbit i foten men ägaren vill inte att någon tar bort glasbiten för det skulle ta får lång tid, och elefanten får bara en bedövande spruta för stunden och den får fortsätta jobba och elefanten gråter.

 Kommentarer
Postat av: Siri

Allt blir bättre sen, men om du tycker att sen är för långt frammåt finns jag här så du kan räkna upp fler sorgliga saker och gråta lite mer för det är bra att gråta och sen så kan jag räkna upp lite fina saker så du kan le för det är bra att le ibland också

Svar: <3
Fanny

2014-02-20 @ 09:50:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: