Lady Million

Något som jag verkligen älskar är parfymer. Men jag har för många just nu för att lägga pengar på att köpa nya, så jag har förbjudit mig själv att göra det just nu. Så därför passade det perfekt att Elle skickade mig en parfym och en bodylotion från Paco Rabanne som tack för mitt brev! Trodde först att jag skulle få en annan, men det blev den här och tur är väl det för den luktar typ gudomligt. Det här ska bli min signaturparfym verkligen. Den luktar så gott så fort man kommer nära den och så gott att man nästan vill ligga med den typ. Ja.
Så stort tack Elle!
 

Fotografier

Var ju hos mormor och morfar och fotade i helgen, och passade även på att kolla lite på deras gamla foton. Gamla fotografier är så himla fina, många mycket finare än dagens. Mormor berättade lite om hur man klädde sig förr i tiden också, och hon pratade om hur män klädde sig mycket bättre förr. Det kan jag hålla med om till en viss del. 
Mormor gav mig också det lilla kortet på henne som liten, som hon hade flera kopior av. Älskar kläderna i de här bilderna. Så ja, här ser ni min fina mormor och morfar. Morfar är till höger på bilden längst ner och mormor i kavajel på bilden innan.